LHVR UF är ett UF-företag som säljer mobilhållare, en mobilhållare som ska förenkla vår vardag. Genom att använda den här har du alltid två fria händer menar företagets grundare, Hugo Rillner VD & ekonomiansvarig samt Hampus Eriksson, säljare & marknadsansvarig.

TANKEN BAKOM LHVR-UF

Hugo och Hampus kände att det fanns ett vardagsproblem . Produkten är en mobilhållare som du kan ställa in i flera anpassningsbara vinklar och längder. I nedre delen befinner sig en klämma som går att fästa i nästan vad som helst. I den andra änden befinner sig också en klämma för mobilen som passar alla mobiler och surfplattor upp till 7 tum. Produkten finns i fyra olika färger: svart, vit, rosa och gul, (endast samma modell).

– Själv så använder jag mobilhållaren varje dag samtidigt som jag äter frukost och kollar på Youtube, säger Hampus Eriksson säljare & marknadsansvarig på LHVR UF.

Foto: LHVR UF

Vilken är er affärsidé?

– Vår affärsidé med LHVR UF är att vi ska erbjuda våra kunder ett lättare sätt att använda sina mobiler i vardagen. Våra mobilhållare ger dig alltid två fria händer i alla situationer och är väldigt enkel att ta med sig eller resa med, berättar Hugo Rillner VD och ekonomiansvarig på LHVR.

Målgruppen är alla som äger en mobil, alla åldrar samt kön.  Vi frågade vilken deras vanligaste kund var och svaret vi fick var mestadels äldre personer eller vuxna med barn/barnbarn. Målen och ambitionerna med  företaget är att sälja produkten och förenkla så många personers vardag som är möjligt.

Vad får ni ofta höra från kunder? Har ni fått några reklamationer eller liknande, och i så fall, hur hanterar ni det?

– Vi brukar näst intill alltid få positiv kritik. Kunder brukar gilla den och tycka den är cool, säger Hampus.

-Under den här tiden har vi endast fått en reklamation på grund av kundens felhantering av produkten. Vi hanterade det genom att ge kunden en ny mobilhållare, svarar Hugo.

Det roligaste att driva ett UF – företag enligt Hugo och Hampus är att få ta eget ansvar och testa på att driva ett eget företag genom att få sköta alla olika delar som ingår. Det jobbigaste med det här projektet var att komma på idén med produkten, vad folk egentligen kan tänka sig behöva och vilja köpa.

För att nå eller kontakta LHVR UF :

Text av: Alexandra Trybom, Hanna Wetterlund, Ellen Wahlgren Ha16A.

Publicering: Ida Persson Ha14a