Mobile Holders är ett UF-företag som gör så att det blir smidigare att använda mobilen när du kör bil. Produkten ska även hjälpa till att undvika trafikolyckor. De har en idé om att tillverka en mobilhållare till cyklar.

Medlemmarna i UF-företaget Mobile Holders UF är Anel Glavovic, VD, Mustafa Ibrahim, ekonomiansvarig, Amir Zehic, försäljare och Alexander Gonzalez, försäljare.

På bilden till detta inlägg syns Mustafe, Amir och Anel. Foto: Mobile Holders UF.

 Mobile Holders affärsidé

Mobile Holders Uf affärsidé är “Undvika att det sker trafikolyckor när man kör, genom att använda produkten som ökar trafiksäkerhet”,  berättar Anel Glavovic, VD.

Mobile Holders UF har gjort en universell mobilhållare där man kan sätta fast alla mobiler och som sitter vid sidan av ratten, alltså vid AC:n. Det blir smidigare att till exempel svara på mobilen och att man kan även vrida den till 360°. Det går att  välja vilken färg man vill ha på sin universell.

Målgruppen är ungdomar (18+).

Hur vill företaget nå ut till sina kunder med produkten?

– Vi marknadsför våra produkter genom Facebook mest och främst och vi har även en egen Youtube kanal där vi laddar upp videos om hur man använder produkten, allra mest använder vi våra kontakter och nätverk, vilket vi hjälper med att säga till vänner och kontakter, berättar Mustafa Ibrahim.

Vad har ni för mål och ambitioner med företaget?

–  Vårt mål är att sälja så mycket som möjligt och även tjäna mer pengar för att utveckla vårt företag,  så att vi kan köpa in fler produkter och sedan sälja mer, säger Anel Glavovic.

– Vi tänker också på att lära oss om hur man beter sig som säljare och att sälja våra produkter på ett effektivt sätt, även lära oss om  branschen, tillägger Mustafa Ibrahim.

Här kan du kontakta Mobile Holders UF:

http://mobileholderuf.se/kontakt/

Video Mobile Holders UF.

Av: Mahdi Kobeissi och Michel Beaino, HA16B

Publicering: Isaac Sunnegårdh, HA14A