Matilda Magnusson, Hanna Ljung och Emma Strandberg går andra året på handels – och administrationsprogrammet. Tillsammans driver de Tacolovers och säljer tillbehör till maträtten tacos.

Vad har ni för affärsidé?

Vår affärside är att erbjuda alla tacoälskare ett enkelt och smart sätt att äta sin taco/wrap, säger Emma.

Tjejernas mål och ambitioner är att försöka sälja så mycket som möjligt och de tycker att det hade varit kul och komma upp till SM i Stockholm, träffa alla härliga människor och vara i arbetsmiljön! Det har varit en riktigt trevlig upplevelse.

Vad fick er att välja just denna branschen?

Vi alla gillar ju tacos, det är ett vardagligt problem att äta tacos, man spiller ofta, brödet går sönder och det är jobbigt att äta det men gott. Vi kom på ett smidigt sätt att äta det och samtidigt inte vara orolig att man har spillt tacon över sig, berättar Matilda.

Vad har ni för marknadsföringskanaler?

– Vi använder oss mest av Instagram och  Facebook, vi håller även på med en hemsida och marknadsför oss även ute på mässor, men främst genom instagram och facebook, säger Hanna.

Produkten är en behållare i hårdplast, den har färgen röd och är smidig att använda.

Foto:Tacolovers

Produkterna kostar: 2 pack 40kr , 4 pack 69kr.

Vad är det roligaste med att ha UF – företag?

– Att stå på mässor, träffa mycket människor och det är kul att lära sig hur det är att driva ett företag och att samarbeta med varandra, berättar Emma.

http://tacoloversuf.se/shop/
https://www.facebook.com/tacoloversuf
https://www.instagram.com/tacoloversuf/

Text av: Gabriella Berro & Fjona Ljutviu
Bilder: Hanna Ljung, Matilda Magnusson & Emma Strandberg.

Publicering: Malin Häggblad, Ha14A.